Κατηγορίες

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή

0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση αγορών

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΚΑΤ' ΟΊΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας / Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία

Αντλίες Θερμότητας

Αντλίες Θερμότητας

Τα τελευταία χρόνια η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας inverter επέτρεψε την κατασκευή αντλιών θερ...

Περισσότερα

Υποκατηγορίες

Αντλίες Θερμότητας LG

Αντλίες Θερμότητας LG

Οι αντλίες θερμότητας της LG εφαρμόζουν τόσο σε νέες όσο και σε υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις και είναι συμβατές με οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση. Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα και γρήγορα (1-2 ημέρες), ενώ ανάλογα με τον τύπο αντλίας θερμότητας υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με Fan Coil Units, συστήματα καλοριφέρ & ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ηλιακά πάνελ και boiler για κάλυψη του συνόλου των αναγκών σε θέρμανση, κλιματισμό και παροχή ζεστού νερού χρήσης. Επιπλέον, σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορείτε να διατηρήσετε το παραδοσιακό σύστημα θέρμανσης ως ενισχυτική πηγή θέρμανσης.

Αντλίες Θερμότητας DAIKIN

Αντλίες Θερμότητας Daikin Altherma

Αντλίες Θερμότητας CARRIER

ΑΝΤΛΙΕΣ  ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ  CARRIER

Χαρακτηριστικά

 • Σε δύο εκδόσεις, με ή χωρίς υδραυλικό τμήμα, σε 5 διαθέσιμα μεγέθη, με ονομαστική ψυκτική απόδοση από 3 έως 16 kW και ονομαστική θερμική απόδοση από 4 έως 14,5 kW.
 • Τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, όπως: ψυκτικό υγρό R-410A που δεν καταστρέφει το όζον, διπλοί περιστροφικοί συμπιεστές με τεχνολογία DC Inverter, ανεμιστήρας χαμηλού θορύβου και ηλεκτρονικός έλεγχος μέσω μικροεπεξεργαστή.
 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μια μεγάλη ποικιλία από μονάδες τύπου fan coil της Carrier – κασέτες ψευδοροφής, καναλάτες  μονάδες χαμηλής / μέσης / υψηλής πίεσης, μονάδες δαπέδου, οροφής και τοίχου
 • Διπλοί περιστροφικοί συμπιεστές DC Inverter, με διαμόρφωση ύψους παλμών (Pulse Amplitude Modulation, PAM) και διαμόρφωση εύρους παλμών (Pulse Width Modulation, PWM) για βελτιωμένη αξιοπιστία, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ομαλή λειτουργία χωρίς κραδασμούς σε όλες τις συνθήκες.
 • Ανεμιστήρες μεταβλητής ταχύτητας με καινοτόμο σχήμα πτερυγίων για βελτιωμένη κατανομή αέρα και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.
 • Έξοδος για σύνδεση της μονάδας με υπάρχουσες πηγές παραγωγής θερμότητας για συνδυασμένη λειτουργία, με στόχο την αυξημένη οικονομία και βέλτιστη άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
 • Θερμοκρασία νερού εξόδου έως και 60°C για εφαρμογές ζεστού νερού χρήσης και άμεση διαθεσιμότητα ζεστού νερού

Αντλίες Θερμότητας TOSHIBA


Estia - Αντλία Θερμότητας Νερού Inverter / TOSHIBA

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Για νέες ή υφιστάμενες κατοικίες, οι αντλίες θερμότητας Estia της Toshiba προσφέρουν πολλαπλές λύσεις εφαρμογών καθώς μπορούν να διαχειριστούν μέχρι και δυο ανεξάρτητες θερμοκρασιακές ζώνες.  Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει τη παράλληλη τροφοδοσία τερματικών σωμάτων σε διαφορετικά θερμοκρασιακά επίπεδα .

Σε υπάρχουσες κατοικίες, που έχουν ήδη εγκατεστημένους λέβητες αερίου ή πετρελαίου, οι αντλίες θερμότητας Estia μπορούν να συνδυαστούν με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης και να καλύψουν με βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες θέρμανσης, παραγωγής ζεστού νερού και δροσισμού.

 • Προηγμένη τεχνολογία DC Inverter και δίδυμο περιστροφικό συμπιεστή.
 • Κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα καθώς ο βαθμός COP αγγίζει το 4,77.
 • Αποδίδουν σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως -20oC το χειμώνα και έως 43oC το καλοκαίρι.
 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικούς τύπους θερμαντικών σωμάτων όπως σώματα χαμηλής θερμοκρασίας (panels), ενδοδαπέδιο δίκτυο διανομής και τερματικές μονάδες νερού.
 • Ο ενσωματωμένο πλακοειδής εναλλάκτης θερμότητας στο υδραυλικό μέρος είναι υψηλής αποδοτικότητας και παράγει ζεστό νερό για θέρμανση χώρων από 20oC έως 55οC.
 • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.  Το υδραυλικό τμήμα μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια εντός της κατοικίας και δεν απαιτείται καπνοδόχος ή εντοιχισμός επιμέρους τμημάτων.  Η συμπαγής εξωτερική μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί έξω από τη κατοικία ή στο μπαλκόνι χάρις στην εκτεταμένη επιλογή σωληνώσεων

Αντλίες Θερμότητας GREE

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ GREE / VERSATI

Η αντλία θερµότητας Versati της Gree αποτελεί την πλέον ιδανική λύση στους τομείς του οικονομικού κλιματισμού και του σεβασμού του περιβάλλοντος, καθώς μπορεί µε αξιοπιστία να σας προσφέρει απόλυτη θερµική άνεση (κλιµατισµό χώρου & ζεστό νερό χρήσης) όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο σχεδιασμός και η λειτουργία της αντλίας θερμότητας Versati είναι προσανατολισμένα στην πράσινη οικονομία, αφού αντλεί την μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιεί από το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας παράλληλα σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. Η τεχνολογία Inverter που υιοθετεί διασφαλίζει τη ρύθμιση της ισχύος της μονάδος, ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση και υψηλότερο βαθμό απόδοσης, κατατάσσοντάς την στην ενεργειακή κλάση Α.

Το σύστημα αποτελείται από μία εξωτερική μονάδα που περιλαμβάνει το συμπιεστή, το δοχείο αποθήκευσης νερού χρήσης και την εσωτερική μονάδα, τα οποία ελέγχονται από τον ηλεκτρονικό κεντρικό ελεγκτή. Υπάρχει η δυνατότητα, να ενσωματωθεί και να συνδυαστεί με τις υπάρχουσες πηγές θέρμανσης της κατοικίας, προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης. Η αντλία θερμότητας Versati είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει θέρμανση και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου, με εξωτερική θερμοκρασία μέχρι -20οC! Επιπλέον, η εξωτερική μονάδα του συστήματος χρησιμοποιεί το πιο αποδοτικό οικολογικό ψυκτικό υγρό R410A.


Αντλίες Θερμότητας MIDEA

Ατλίες θερμότητας της εταιρείας MIdea, ψύξης - θέρμανσης, ιδανικές για νέες αλλά και υφιστάμενες οικιακές εγκατασάσεις

Αντλίες Θερμότητας SAMSUNG

Αντλίες Θερμότητας Samsung ΕHS

Αντλίες Θερμότητας Samsung ΕHS

  H πολυεθνική εταιρεία Samsung EHS παρουσιάζει για οικιακές εφαρμογές της αντλία EHS της Samsung για οικιακές εφαρμογές. Γνωρίστε την πραγματική ζεστασιά με τις αντλίες θερμότητας Samsung.

Με την προσθήκη των EHS mono και EHS split στην διαθέσιμη σειρά προϊόντων, μπορείτε πλέον να επιλέξετε τον ιδανικό τύπο EHS που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Κάθε τύπος έχει ξεχωριστά και ελκυστικά χαρακτηριστικά και εγγυόμαστε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη χρήση τους.

Samsung EHS mono εως 55 οC 

 • Το EHS Mono είναι μια εξωτερική μονάδα που έχει ενσωματωμένο το υδραυλικό κύκλωμα. Συνεπώς, δεν απαιτείται χώρος για την τοποθέτηση μονάδας Hydro ούτε ψυκτική εγκατάσταση.


Samsung EHS Split εως 55 οC

 • Το EHS Split είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά συστημάτων EHS και έχει αναπτυχθεί ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις, είναι δε σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ειδικά για λειτουργία θέρμανσης

 

Samsung Eco Heating Υψηλών Θερμοκρασιών εως 80 οC

 • Οι μονάδες DVM EHS HT διαθέτουν εξωτερικές μονάδες με τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση, ώστε να καλύπτουν κτίρια σχετικά μεγάλου μεγέθους. Θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την θέρμανση νερού έως και 80°C

?
 • Αποστολή Πανελλαδικά

  Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας Πανελλαδικά. Παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας

 • Μελέτη - Εγκατάσταση

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την πλήρη εγκατάσταση των προϊόντων που επιλέγετε από μας

 • Δυνατότητα δόσεων

  Παρέχουμε την δυνατότητα δόσεων για αγορές με πιστωτικές κάρτες Master - Visa - Diners