Κατηγορίες

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή

0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση αγορών

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΚΑΤ' ΟΊΚΟΝ

Home / Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία

Υποκατηγορίες

Τζάκια αερίου

Το φυσικό αέριο πια είναι για πολλούς μια πραγματικότητα της καθημερινότητας. Τα ενεργειακά τζάκια φυσικού αερίου προστίθενται πλέον στις επιλογές της οικονομικής  θέρμανσης. Διατηρώντας τα περισσότερα πλεονεκτήματα των ενεργειακών τζακιών εξασφαλίζουν τέλεια καύση, μεγάλη απόδοση και τεράστια αυτονομία λόγω του φυσικού αερίου και της υψηλής θερμαντικής του απόδοσης, καθώς και καθαριότητα και οικονομία χώρου. Τα τζάκια αερίου έχουν υψηλή αισθητική και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα. Έχουν ομοιόμορφη φλόγα όμοια με μίας εστίας ξύλου. Επιπλέον είναι εξοπλισμένα με τηλεχειριστήριο, θερμοστάτη/χρονοδιακόπτη και βεντιλατέρ. Τέλος τα τζάκια αερίου είναι δυνατό να λειτουργήσουν με υγραέριο και με προπάνιο εκτός φυσικά του φυσικού αερίου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε τα ποιοτικά τζάκια αερίου της Wanders. 

Αντλίες Θερμότητας

Αντλίες Θερμότητας

Τα τελευταία χρόνια η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας inverter επέτρεψε την κατασκευή αντλιών θερμότητας υψηλής απόδοσης και μικρού μεγέθους σε λογικό κόστος παραγωγής, .

Οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν όλα τα ψυκτικά μηχανήματα και η λειτουργία τους βασίζεται στις ίδιες αρχές που εφαρμόζονται στα ψυγεία, καταψύκτες, κλιματιστικά μηχανήματα κ.λ.π. Η λειτουργία τους βασίζεται στον ψυκτικό κύκλο, που είναι ένας αέναος κύκλος εκτόνωσης και συμπίεσης ενός ρευστού (εργαζόμενο μέσο).

Το ρευστό (ψυκτικό μέσο) που ρέει μέσα στις σωλήνες είναι υγρό σε μεγάλη πίεση και θερμοκρασία, μετά το συμπιεστή. Αποβάλλεται η θερμότητα που απέδωσε κατά την συμπίεση ο συμπιεστής. Στη συνέχεια, το ψυκτικό μέσο εκτονώνεται (μειώνεται η πίεση του) στην εκτονωτική βαλβίδα, και εξατμίζεται (λόγω της πτώσης της πίεσης) στον εξατμιστή, όπου ψύχεται και προσλαμβάνει θερμότητα. Στη συνέχεια το κρύο ψυκτικό μέσο, σε αέρια ακόμη μορφή, συμπιέζεται στον συμπιεστή, υγροποιείται, θερμαίνεται, αποβάλλει θερμότητα και ούτω κάθε εξής.

Το σημαντικό είναι ότι σε κάθε κύκλο, αποβάλλεται θερμότητα (ενέργεια) και προσλαμβάνεται (ενέργεια), άρα εφόσον ο κύκλος είναι διαρκής υπάρχει μια διαρκής μεταφορά θερμότητας και συνεπώς με τον ψυκτικό κύκλο μπορούμε να μεταφέρουμε θερμότητα (ενέργεια) μεταξύ δυο σημείων.

Η λειτουργία αυτή (η μεταφορά θερμότητας από ένα σημείο σε ένα άλλο) είναι που έδωσε το όνομα "αντλίες θερμότητας" στις συσκευές που λειτουργούν με βάση τον ψυκτικό κύκλο.

Η συνεχιζόμενη αύξηση της τιμής των καυσίμων που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για τη θέρμανση κατοικιών (πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.λ.π.) σε συνδυασμό με το διαρκώς μειούμενο κόστος κτήσης των αντλιών θερμότητας, καθιστά τις "οικιακές" αντλίες θερμότητας πλέον μια συμφέρουσα επιλογή για τη θέρμανση της σύγχρονης κατοικίας.

Οι οικιακές αντλίες θερμότητας ξεκινούν από μεγέθη κοντά στα 6kW, φτάνουν μέχρι και τα 20kW, και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για εφαρμογές σε μικρά διαμερίσματα, μονοκατοικίες και μικρές οικοδομές

Κλιματιστικά

Κλιματιστικά Inverter οικιακής χρήσης & ημικεντρικές μονάδες κλιματισμού.

BBQ - Ψησταριές

BBQ - Ψησταριές τεχνολογίας υγραερίου - κάρβουνου - ηλεκτρισμού

Ηλιακά

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΔΟΧΕΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ 

«Αντλήστε καθαρή ενέργεια από τον ήλιο, όχι από την τσέπη σας»

Η διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία αναδεικνύει όλο και περισσότερα πλεονεκτήματα από την εκμετάλλευση του ήλιου, αυτής της μοναδικής και ανεξάντλητης πηγής ενέργειας. Ειδικότερα στην Ελλάδα σε μια χώρα με τόσο μεγάλη ηλιοφάνεια είναι αδιανόητο να μην αξιοποιούμε ενεργειακά την ηλιακή ακτινοβολία και να καταφεύγουμε σε δαπανηρές πηγές ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διαθέτουν μια σειρά από πλεονεκτήματα:

 • Ο ήλιος προσφέρει δωρεάν ενέργεια με αποτέλεσμα τα έξοδα χρήσης της ηλιακής ενέργειας από τους ηλιακούς θερμοσίφωνες να είναι ελάχιστα σε σχέση με άλλες μορφές ενέργειας, όπως τα ορυκτά καύσιμα, και μηδενικά τις ημέρες με μεγάλη ηλιοφάνεια.
 • Σε αντίθεση με άλλες μορφές ενέργειας η ηλιακή ενέργεια είναι ανεξάντλητη και προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα αποθεμάτων. Αποτελεί μια από τις λύσεις στο πρόβλημα της αναμενόμενης εξάντλησης των αποθεμάτων των ορυκτών καυσίμων.
 • Η ηλιακή ενέργεια είναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας και δεν μολύνει το περιβάλλον. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες συλλέγουν άμεσα την ηλιακή ακτινοβολία με τον πιο αξιόπιστο και οικολογικό τρόπο προσφέροντας έτσι οικονομικό ζεστό νερό χρήσης με αυτάρκεια και αυτονομία

Αφυγραντήρες

Οι αφυγραντήρες μειώνουν και ελέγχουν τα επίπεδα υγρασίας – διατηρώντας το σπίτι σας άνετο και υγιεινό.

Με τις μονάδες φιλτραρίσματος αέρα, ο αέρας δεν είναι μόνο πιο ξηρός, αλλά πιο καθαρός και πιο υγιεινός.

 Διαχειριστείτε την υγρασία όταν, όπου και όπως θέλετε.

Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης

Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης

Πρακτικά δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ως προς τους χώρους όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε panel Υπέρυθρης Θέρμανσης. Τα panel αποδίδουν ιδανικά σε κλειστούς χώρους (ή χώρους που κλείνουν με παράθυρα), αλλά μπορούν να λειτουργήσουν ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, χάρη στην άμεση μετάδοση της θερμότητας στο ανθρώπινο σώμα, ανεξάρτητα από τον ενδιάμεσο αέρα.

 

Ιδανικοί χώροι για τις κατοικίες είναι τα δωμάτια συχνής διαβίωσης (π.χ. σαλόνι, κρεβατοκάμαρα), ενώ άμεσα είναι τα οφέλη εγκατάστασης panel Υπέρυθρης Θέρμανσης στις εξοχικές κατοικίες, ειδικά αν αυτές βρίσκονται σε παραθαλάσσιες περιοχές. Η μοναδική ικανότητα των panel Infrared στην αποβολή της υγρασίας, θα ευνοήσει ιδιαίτερα στις περιπτώσεις αυτές.

 

Επίσης, τα panel Υπέρυθρης Θέρμανσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε πολύ μεγάλους χώρους, οι οποίοι είναι αδύνατο να θερμανθούν συνολικά με οποιοδήποτε συμβατικό μέσο θέρμανσης που βασίζεται στην ανακύκλωση θερμών αέριων μαζών. Η εγκατάστασή σε στρατηγικά σημεία (τοίχους και οροφή) ώστε να θερμαίνουν μόνο τους χώρους όπου βρίσκονται οι άνθρωποι τις περισσότερες ώρες, εξασφαλίζει άριστη θέρμανση και οικονομία, αφού δεν απαιτείται πλέον η συνεχής λειτουργία κάποιου μεγάλου και ενεργοβόρου συστήματος θέρμανσης.

Ατομικές Μονάδες Πετρελαίου

Ατομικές μοναδές πετρελαίου

Τζάκια βιοαιθανόλης

Τζακια βιοαιθανολης

Τα τζακια βιοαιθανολης είναι διακοσμητικές εστίες υψηλής αισθητικής και χαμηλού κόστους. Η λειτουργία τους είναι απολύτως οικολογική καθώς δεν παράγονται καυσαέρια. Αποτέλεσμα της τέλειας καύσης (χωρίς παραγωγή καυσαερίων) είναι η απλή, οικονομική και εύκολη τοποθέτηση, καθώς δεν απαιτείται καμινάδα. 

Τοποθέτηση τζακιου βιοαιθανολης

Τα τζακια βιοαιθανολης είναι, είτε, επιτραπέζια οπότε εδράζονται σε μια επιφάνεια, είτε, επίτοιχια και τοποθετούνται πολύ απλά και στηρίζονται συνήθως σε 2 βίδες. Έτσι, η στήριξη του τζακιού, στον τοίχο δεν απαιτεί εξειδικευμένο τεχνικό.

Χαρακτηριστικά τζακιών βιοαιθανόλης

Οι καυστήρες των τζακιών, ποικίλλουν ανάλογα με τον κατασκευαστή, σε μέγεθος και χωρητικότητα σε βιοκαύσιμο. Η χωρητικότητα ξεκινάει από τα 600ml και φτάνει μέχρι τα 1.600ml.

Στα πιο δημοφιλή μοντέλα όπως τα, DeltaDelta 2 και Golf η χωρητικότητας σε βιοαιθανόλης είναι 600ml και επαρκεί, ανάλογα με την ένταση της φλόγας, για λειτουργία από 1 μέχρι 2 ½ ώρες.

Πλεονεκτήμα | τζακια βιοαιθανολης

Τα πλεονεκτήματα των τζακιών μπορούν να περιγραφούν ως εξής:

Πολύ χαμηλό κόστος αγοράς

Αίσθηση αληθινής φλόγας, τα τζάκια βιοαιθανόλης παράγοντουν αληθινή φλόγασυγκριτικά με άλλα διακοσμητικά τζάκια (ηλεκτρικά τζάκια κλπ)

Απολύτως οικολογική λειτουργία, χωρίς παραγωγή καυσαερίων

Δεν απαιτείται καμινάδα, (Ιδανική λύση για διαμερίσματα, όπου είναι δύσκολη η δημιουργία καμινάδας)

Απλή τοποθέτηση, χωρίς τεχνικό

Αισθητική αναβάθμιση του χώρου

Εστιες αερίου για επαγγελματικούς χώρους

Εστιες υγραερίου για επαγγελματικούς χώρους

Ηλεκτρικά Τζάκια

Ηλεκτρικά τζάκια επίτοιχα, επιδαπέδια και εντοιχιζόμενα. Κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και χωρίς να παράγουν ρύπους, προσφέρουν ζεστασιά και θαλπωρή στο χώρο αξιοποιόντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. 

Pellet / Μπρικέτες

To πέλλετ είναι ένα είδος καυσίμου που προέρχεται από ξύλο, αποτελεί βιομάζα, είναι 100% φυσικό υλικό και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι ένα υψηλής ποιότητας υλικό που σε συνδυασμό με τη χαμηλή του τιμή, μας επιτρέπει με τη χρήση του να απολαμβάνουμε μία οικονομική και εναλλακτική θέρμανση. Είναι πλέον ένα διαδεδομένο καύσιμο και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε λέβητες πέλλετ, τζάκια πέλλετ και σόμπες πέλλετ.

Η μπρικέτα ξύλου αποτελείται από συμπιεσμένη βιομάζα ξύλου και είναι 100% φυσικό υλικό. Έχει μεγάλη πυκνότητα και ιδανική σύσταση για μεγάλη διάρκεια καύσης και υψηλή απόδοση. Οι μπρικέτα είναι η εναλλακτική του ξύλου έχοντας σταθερή ποιότητα και μηδενικά κατάλοιπα καύσης. Είναι πλέον ένα διαδεδομένο καύσιμο και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε λέβητες ξύλου, ενεργειακά τζάκια ξύλου, τζάκια ξύλου παραδοσιακά και σόμπες ξύλου.

Και στις δύο περιπτώσεις με τη σωστή καύση έχουμε το πλεονέκτημα ότι το καύσιμό μας έχει περίπου τη θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου και μπορεί να μας αποδώσει τη μέγιστη δυνατή ενέργεια. Επίσης έχουμε πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων σωματιδίων του διοξειδίου του άνθρακα (CO2), οι οποίες δεσμεύονται και πάλι από τα φυτά για την επαναδημιουργία βιομάζας.
Το κατάστημά μας διαθέτει πέλλετ και μπρικέτες των γνωστών εταιριών Schweighofer και Ameco σε συσκευασίες 10 και 15 κιλών αλλά και σε παλέτες.

Υδραυλικά Kit

Τα τυποποιημένα υδραυλικά  κιτ της Edilkamin είναι ολοκληρωμένα σετ υδραυλικών οργάνων, ιδανικά για τη σύνδεση των ενεργειακών τζακιών καλοριφέρ, αλλά και των ενεργειακών σομπών καλοριφέρ με το εγκατεστημένο δίκτυο θέρμανσης καλοριφέρ ενός σπιτιού. Είναι ιδανικά για την παραγωγή ζεστού νερού για τη θέρμανση αλλά και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης καθώς και για να κάνουν τo τζάκι ή τη σόμπα να λειτουργεί με αυτονομία και ασφάλεια όταν είναι συνδεδεμένο/η με κάποιο λέβητα.   - 

Υλικά τοποθέτησης

Πιστοποιημένα υλικά απαραίτητα για τοποθετήσεις ενεργειακών τζακιών και εγκαταστάσεις θέρμανσης όπως μονωτικές πλάκες πυριτικού ασβεστίου Skamol, ειδική κόλλα αρμολόγησης για πλάκες πυριτικικού ασβεστείου Promat K84 και πυράντοχος πετροβάμβακας Rockwool της Firerock.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ" για αγορά και εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, λέβητα ή μονάδας φυσικού αερίου και ηλιακού θερμοσίφωνα.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε τον πλήρη οδηγό του προγράμματος και εδώ για να δείτε τα βήματα υλοποίησης.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Στην Estia Green αναλαμβάνουμε την μελέτη, ανακαίνιση και επισκευή κατοικιών & καταστημάτων.

Περισσότερα

?
 • Αποστολή Πανελλαδικά

  Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας Πανελλαδικά. Παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας

 • Μελέτη - Εγκατάσταση

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την πλήρη εγκατάσταση των προϊόντων που επιλέγετε από μας

 • Δυνατότητα δόσεων

  Παρέχουμε την δυνατότητα δόσεων για αγορές με πιστωτικές κάρτες Master - Visa - Diners