Κατηγορίες

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή

0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση αγορών

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΚΑΤ' ΟΊΚΟΝ

Ενεργειακά Τζάκια / Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία

Ενεργειακά Τζάκια

Υποκατηγορίες

Ενεργειακά Τζάκια Αερόθερμα

Ενεργειακά τζάκια αερόθερμα

Επιλέγοντας ενεργειακά τζάκια αερόθερμα

Η επιλογή ενός αερόθερμου ενεργειακού τζακιού βασίζεται σε δυο τομείς, στην θερμική απόδοση και στην αισθητική.  Η θερμική απόδοση ενός ενεργειακού τζακιού είναι η βάση για την ολοκληρωμένη θέρμανση του χώρου, έτσι το πρώτο που κοιτάμε κατά την επιλογή του τζακιού είναι αν η αποδιδόμενη θερμική ισχύς  καλύπτει τις θερμικές ανάγκες του χώρου που καλούμαστε να θερμάνουμε.

 1.1 Απόδοση αερόθερμων τζακιών

Η απόδοση των αερόθερμων ενεργειακών τζακιών ξεκινάει από τα 8KW και φτάνει μέχρι τα 25KW, οι αποδόσεις αυτές μεταφράζονται πρακτικά σε ικανότητα θέρμανσης χώρων από 50m² έως 150m², αναλόγως, σε κάθε περίπτωση, με την διαρρύθμιση των θερμαινόμενων χώρων και την μόνωση του κτιρίου.

 1.2 Σχέδια ενεργειακών τζακιών αερόθερμων

Οι αερόθερμες ενεργειακές εστίες στην πλειονότητα τους  χωρίζονται σε:

 • Ίσιες, με επίπεδή συρόμενη ή ανοιγόμενη πόρτα
 • Γωνιακές, με ορθή ή αμβλεία γωνία
 • Πρισματικές, με συρόμενη πόρτα

Πέραν των πιο διαδεδομένων σχεδίων υπάρχουν διαμπερή τζάκια αερόθερμα και τρίφατσα ή τριών όψεων, όπως το Edilkamin Side 3, με (σχεδόν) περιμετρική θέα της φλόγας.

Εξοικονόμηση με ενεργειακά τζάκια αερόθερμα

Τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια ξύλου, αλλά και pellet, με τη σωστή μελέτη και εγκατάσταση, μπορούν να σας χαρίσουν τη θέρμανση που  χρειάζεστε με πολύ χαμηλό κόστος καυσίμου.  Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι συγκριτικά με το πετρέλαιο η εξοικονόμηση φτάνει έως και το 75%.

Οι εγκαταστάσεις που πραγματοποιούνται από την εταιρία μας, ESTIAGREEN, εξασφαλίζουν την μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμου κατά την θέρμανση, καθώς φροντίζουμε με την σωστή μελέτη και την εγκατάσταση με δημιουργία θερμοθαλάμου, από τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας, την αξιοποίηση πλήρως της απόδοσης που προσφέρει το τζάκι.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τζάκια αερόθερμα υψηλής απόδοσης, ξύλου και αλλά και pellet, των κορυφαίων εταιριών του χώρου, όπως η Edilkamin, η Regal, η N.E.F,  η SalguedaLaNordica, η LLCalor, η Laudel κ.α.

Τζάκια αερόθερμα pellet

Για μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση και μεγάλη αυτονομία υπάρχουν διαθέσιμα και ενεργειακά τζάκια αερόθερμα με καύσιμο το pellet, στα οποία η έναυση γίνεται αυτόματα με το πάτημα ενός πλήκτρου του τηλεκοντρόλ και η αυτονομία με μέγιστη πληρότητα πέλλετ φτάνει τις 2 μέρες.

 

Ενεργειακά τζάκια αερόθερμα συγκριτικά με παραδοσιακά τζάκια

Τα ενεργειακά τζάκια  αερόθερμα είναι εξαιρετικά πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό τζάκι και μπορεί να λειτουργήσουν (με σωστή εγκατάσταση) με περίπου 80% βαθμό απόδοσης .  Αντίστοιχα, ακόμα και ένα πολύ αποτελεσματικό παραδοσιακό τζάκι λειτουργεί μόνο με περίπου 15% απόδοση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του θερμού αέρα που παράγεται, χάνεται από την καμινάδα.

Επίσης,  ένα παραδοσιακό τζάκι μπορεί επίσης να απορροφήσει τον ζεστό αέρα από τον χώρο και να απομακρύνει μέσω της καμινάδας, μειώνοντας έτσι περαιτέρω την απόδοση. Ο σχεδιασμός στα ενεργειακά τζάκια αερόθερμα  επιτρέπει υψηλό επίπεδο απόδοσης, λόγω του σφραγισμένου χώρου της εστίας. Η κλειστή εστία των ενεργειακών τζακιών αέρα επιτρέπει μόνο στα αέρια καύσης να εγκαταλείψουν το σύστημα και αποστέλλει τον ζεστό αέρα στον χώρο, που είναι εγκατεστημένη η εστία ή μέσω αεραγωγών σε παρακείμενους χώρους.

Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ

Τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ είναι σύγχρονες εστίες υψηλής απόδοσης κατασκευασμένα από πυρίμαχα υλικά. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι συνδέονται στο σύστημα θέρμανσης των καλοριφέρ και έτσι μας χαρίζουν υψηλές αποδόσεις με πρόσδοση νερού στα σώματα αλλά και με άμεση θέρμανση από το ίδιο το τζάκι. Είναι εύκολα στη χρήση και απόλυτα ασφαλή εφόσον εγκατασταθούν από εξειδικευμένο συνεργείο. Ένα ενεργειακό τζάκι νερού μπορεί να ζεστάνει χώρους από 50τ.μ έως και πάνω από 150τ.μ ανάλογα τη μόνωση του κτηρίου και τη θερμική απόδοση του τζακιού. Τελευταία έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα τζάκια με καύσιμο το pellet τα οποία έχουν μεγαλύτερη αυτονομία στην καύση. Και τα ενεργειακά τζάκια ξύλου αλλά και αυτά με pellet, με τη σωστή μελέτη και εγκατάσταση, μπορούν να σας χαρίσουν τη θέρμανση που  χρειάζεστε με πολύ χαμηλό κόστος καυσίμου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ποιοτικά τζάκια καλοριφέρ, ξύλου και pellet, των γνωστών εταιριών Edilkamin,Volcano, Metlor, N.E.F, La Nordica κ.α. 

Κασέτες Τζακιού Αερόθερμες

Κασέτες τζακιού αερόθερμες

Οι κασέτες τζακιού (ή ένθετα τζάκια μετατροπής) είναι ενεργειακές εστίες που εγκαθίστανται στις παραδοσιακές ανοιχτού τύπου εστίες και τις μετατρέπουν σε ενεργειακές.

Κασέτες Τζακιού Καλοριφέρ

Κασέτες τζακιού Καλοριφέρ

Οι κασέτες τζακιού καλοριφέρ είναι ενεργειακές εστίες η οποίες τοποθετούνται στην παραδοσιακή εστία ανοιχτού τύπου και τη μετατρέπουν σε τζάκι ενεργειακό νερού, έπειτα από κάποιες απαραίτητες μετατροπές που απαιτούνται. Μετατρέποντας μία παραδοσιακή εστία σε ενεργειακή εστία νερού, επωφελούμαστε κυρίως από την θερμική ενέργεια που κερδίζουμε στο χώρο από τα σώματα καλοριφέρ αλλά και από το ίδιο το τζάκι, χωρίς να κάνουμε άσκοπη κατανάλωση ξύλου.   Επίσης με την τεχνολογία της καύσης των ενεργειακών τζακιών τελειώνουμε μια για πάντα με το φαινόμενο του καπνίσματος,  το οποίο σε πολλές περιπτώσεις παραδοσιακών τζακιών είναι αναπόφευκτο. Έτσι με το τζάκι καλοριφέρ μετατροπής  έχουμε σωστή καύση, μεγάλη απόδοση και οικονομία και ένα ζεστό και καθαρό σπίτι. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ μετατροπής, των γνωστών εταιριών Vibrok, Metlor κ.α.

Ενεργειακά τζάκια υψηλού Design

Ενεργειακά τζάκια υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Τζάκια ελεύθερης τοποθέτησης, πανοραμικά, διαμπερή, με ολική θέα στη φλόγα, κατάλληλα για να καλύψουν και την πιο υψηλή απαίτηση.

?
 • Αποστολή Πανελλαδικά

  Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας Πανελλαδικά. Παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας

 • Μελέτη - Εγκατάσταση

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την πλήρη εγκατάσταση των προϊόντων που επιλέγετε από μας

 • Δυνατότητα δόσεων

  Παρέχουμε την δυνατότητα δόσεων για αγορές με πιστωτικές κάρτες Master - Visa - Diners