Κατηγορίες

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή

0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση αγορών

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΚΑΤ' ΟΊΚΟΝ

Ενεργειακές Σόμπες / Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία

Ενεργειακές Σόμπες

Υποκατηγορίες

Σόμπες Πέλλετ Αερόθερμες

Σόμπες Πέλλετ

Σόμπες πέλλετ ενεργειακές. Χαμηλή κατανάλωση - Μεγάλη αυτονομία.

Οι σόμπες πέλλετ είναι σύγχρονες σόμπες, αρκετά μικρών διαστάσεων, κατασκευασμένες από πυρίμαχα υλικά. Είναι αυτοματοποιημένες και εύκολες στη χρήση τους και έχουν πολύ μεγάλες αποδόσεις και μεγάλη αυτονομία.

Οι ενεργειακές σόμπες πέλλετ προσδίδουν άμεσα τη θερμότητα στο χώρο και παράγουν και θερμό αέρα τον οποίο μπορούν να τον διοχετεύσουν και σε παρακείμενους χώρους μέσω αγωγών.

Γενικά μία σόμπα πελλετ είναι ιδανική για την αυτονόμηση της θέρμανσης μίας οικίας αφού είναι μικρή, εύκολη στην εγκατάσταση και έχει πολύ μικρή διατομή καπναγωγών. 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενεργειακές σόμπες πέλλετ των γνωστών εταιριών Edilkamin, Superior, Ecospar, Proggeto, MBS, Vibrok, Artel κ.α.

 

Σόμπες πέλλετ | Πλεονεκτήματα

 • Συμπαγής κατασκευή μικρών διαστάσεων, που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο εντός της οικίας
 • Δυνατότητα σύνδεσης αεραγωγών, για την θέρμανση παρακείμενων χώρων της οικίας
 • Μεγάλη αυτονομία λειτουργίας έως 3 ημέρες, ανάλογα με την χρήση
 • Χαμηλό κόστος εγκατάστασης, καθώς δεν απαιτείται επένδυση
 • Χαμηλό κόστος καμινάδας, καθώς αρκούν μόλις 2 μέτρα κάθετα και η έξοδος της καμινάδας είναι Φ80
 • Ιδανική λύση για εγκατάσταση σε διαμέρισμα με απαγωγή καυσαερίων στο μπαλκόνι
 • Δεν απαιτείται η δαπάνη μεγάλου ποσού εφάπαξ για αγορά καυσίμου, όπως κατά την αγορά πετρελαίου, καθώς υπάρχει δυνατότητα αγοράς μιας σακούλας πελλετ με κόστος  €5.00 - €6.00 για λειτουργία έως 3 ημερών, ανάλογα με της ημερήσιες ώρες λειτουργίας. 

Σόμπες Pellet Καλοριφέρ

Σόμπες pellet καλοριφέρ

Οι σόμπες πέλλετ είναι σύγχρονες σόμπες, αρκετά μικρών διαστάσεων, κατασκευασμένες από πυρίμαχα υλικά. Είναι αυτοματοποιημένες και εύκολες στη χρήση τους και έχουν πολύ μεγάλες αποδόσεις και μεγάλη αυτονομία. Οι σόμπες καλοριφέρ πέλλετ ζεσταίνουν άμεσα το χώρο αλλά και τα καλοριφέρ του υπάρχοντος συστήματος θέρμανσης. Γενικά μία σόμπα πελλετ είναι ιδανική για την αυτονόμηση της θέρμανσης μίας οικίας αφού είναι μικρή, εύκολή στην εγκατάσταση και έχει πολύ μικρή διατομή καπναγωγών. Στο κατάστημά μας θα βρείτε σόμπες πέλλετ καλοριφέρ των γνωστών εταιριών Edilkamin, Ungaro, Laminox, Progetto, AMG, Ecospar, MBS κ.α.

Σόμπες Ξύλου Αερόθερμες

Σόμπες ξύλου αερόθερμες

Οικονομικές επιλογές, με τιμές από € 250,- 

Οι ενεργειακές σόμπες ξύλου είναι ξυλόσομπες νέας γενιάς. Έχουν υψηλές αποδόσεις, έως 75%, προσφέρουν οικονομική θέρμανση, με εφάμιλλες αποδόσεις των ενεργειακών τζακιών. Με την καύση του ξύλου, μία ενεργειακή σόμπα ξύλου ζεσταίνει άμεσα το χώρο στον οποίο βρίσκεται, τους χώρους όπου περνάει ο αγωγός των καπναερίων (το μπουρί) αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ζεστάνει και παρακείμενους χώρους, μέσω των αγωγών με τους οποίους μπορεί να συνδεθεί.

Επιλογές ξυλόσομπων

Οι σόμπες ξύλου χωρίζονται, με βάση το υλικό κατασκευής, σε μαντεμένιες (χυτοσιδηρές) ή χαλύβδινες. Ο θάλαμος κάυσης στις περισσότερες χαλύβδινες επενδύεται με βερμικουλίτη (βιομηχανικό ορυκτό με μεγάλη δυνατότητα θερμοσυσσώρευσης). Αντίθετα οι μαντεμένιες είναι εξολοκλήρου από χυτοσίδηρο.

Ένας ακόμη διαχωρισμός των σομπών ξύλου είναι αν διαθέτουν ή όχι βεντιλατέρ, ώστε να αποστέλλουν βεβιασμένα των ζεστό αέρα ή λειτουργούν με φυσική ανακυκλοφορία (φυσικό αερόθερμο). Στη περίπτωση βεβιασμένης λειτουργίας, σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης αεραγωγού για την θέρμανση παρακείμενου χώρου.  

Τέλος, υπάρχουν οι επιλογές σομπών ξύλου με φούρνο πάνω από τον χώρο της εστίας ή στη περίπτωσης των μασίνων δίπλα. 

Σόμπες Ξύλου Καλοριφέρ

Σόμπες καλοριφερ ξύλου

Οι ενεργειακές σόμπες καλοριφερ ξύλου είναι ξυλόσομπες νέας γενιάς. Έχουν υψηλές αποδόσεις και προσφέρουν οικονομική θέρμανση, τόσο, που ξεπερνούν κατά πολύ τα παραδοσιακά ανοιχτά τζάκια και πλησιάζουν τις αποδόσεις των ενεργειακών τζακιών. Με την καύση του ξύλου, μία ενεργειακή σόμπα καλοριφέρ ζεσταίνει άμεσα το χώρο στον οποίο βρίσκεται, τους χώρους όπου περνάει ο αγωγός των καπναερίων αλλά και τα σώματα καλοριφέρ του εγκατεστημένου συστήματος θέρμανσης. Έτσι με το ξύλο σαν καύσιμη ύλη μπορούμε να πετύχουμε μεγάλη οικονομία στη θέρμανση του σπιτιού μας. Τέλος υπάρχουν και σόμπες ξύλου με ενσωματωμένο φούρνο, τον οποίο αν τον χρησιμοποιούμε όσο η σόμπα είναι σε λειτουργία, εξοικονομούμε επιπλέον χρήματα μειώνοντας την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος για μαγείρεμα ή ζέσταμα φαγητού. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενεργειακές σόμπες ξύλου των γνωστών εταιριών Edilkamin, Haas+Sohn, MBS, Metlor κ.α. 

Περισσότερες κατηγορίες με σομπες καλοριφερ ξυλου

?
 • Αποστολή Πανελλαδικά

  Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας Πανελλαδικά. Παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας

 • Μελέτη - Εγκατάσταση

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την πλήρη εγκατάσταση των προϊόντων που επιλέγετε από μας

 • Δυνατότητα δόσεων

  Παρέχουμε την δυνατότητα δόσεων για αγορές με πιστωτικές κάρτες Master - Visa - Diners