Κατηγορίες

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή

0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση αγορών

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΚΑΤ' ΟΊΚΟΝ

Επίτοιχοι Λέβητες Αερίου / Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία

Επίτοιχοι Λέβητες Αερίου

Υποκατηγορίες

Επίτοιχοι Λέβητες Αερίου DAEWOO

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ DAEWOO

Η εταιρία Daewoo Gas Boilers με την τεχνολογία και τεχνογνωσία που τη διακρίνει, και με το κύρος και την αξιοπιστία του ονόματος DAEWOO, διαθέτει κάθετη παραγωγική μονάδα λεβήτων αερίου στην έδρα της στην Κορέα. Στα προϊόντα αυτού ενσωμάτωσε την παγκόσμια πατέντα ελέγχου με ΜΙCROMchip από το 1990. Το 2008 έχει καταφέρει ήδη εξαγωγές άνω των 5 εκ. δολαρίων. Στην διάθεση της αγοράς της Νότιας Κορέας υπάρχουν πάνω από 10 εκατομμύρια μονάδες λεβήτων αερίου, με ετήσιες πωλήσεις περίπου 1 εκατομμύριο επίτοιχιες μονάδες αερίου. Μεγάλο μέρος της παραγωγής εξάγεται στην ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ευρώπη.

Το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων παγκοσμίως παραδίδεται από έξι κατασκευαστές. Η Daewoo Gas Boilersείναι ένας από αυτούς. Σύμφωνα με τους ερευνητές της αγοράς και την αξιολόγηση όχι μόνο της ποσότητας του εξοπλισμού που έχει πωληθεί, αλλά και το επίπεδο της τεχνολογικής και οικονομικής ανάπτυξης της εταιρείας, έχει πάρει την τέταρτη θέση, με ετήσιο κύκλο εργασιών ύψους 30 εκ. δολαρίων.

Όλoι οι λέβητες μπορούν να λειτουργούν με φυσικό αέριο και υγραέριο. Θέρμανση και ζεστό νερό παρέχεται σε πλήρη και αδιάλειπτη λειτουργία από μια μοναδική κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πατέντα, στον κυκλοφορητή, διπλής κατεύθυνσης. Χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία παρέχει τη βέλτιστη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία των λεβήτων DAEWOO. Οι λέβητες έχουν μια σειρά από γενικά τεχνικά χαρακτηριστικά - καυστήρα αερίου κλειστό, ξεχωριστό εναλλάκτη θερμότητας για θέρμανση και ζεστό νερό, τηλεχειριστήριο με ψηφιακό έλεγχο και αυτοδιάγνωση.

?
 • Αποστολή Πανελλαδικά

  Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας Πανελλαδικά. Παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας

 • Μελέτη - Εγκατάσταση

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την πλήρη εγκατάσταση των προϊόντων που επιλέγετε από μας

 • Δυνατότητα δόσεων

  Παρέχουμε την δυνατότητα δόσεων για αγορές με πιστωτικές κάρτες Master - Visa - Diners