Κατηγορίες

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή

0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση αγορών

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΚΑΤ' ΟΊΚΟΝ

Προσφορές STOCK

Μεγάλες προσφορές σε συσκεύες που βρίσκονται σε στοκ στο κατάστημα μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Κλιματιστικά Inverter / Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία

Κλιματιστικά Inverter

Κλιματιστικά νέας γενιάς, υψηλής ενεργειακής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης, τεχνολογίας Inverter.

Περισσότερα

Υποκατηγορίες

Κλιματιστικά GREE

Κλιματιστικά GREE

Τα κλιματιστικά GREE είναι αυτή την στιγμή τα πλέον διαδεδόμενα κλιματιστικά στον κόσμο με ένα στα τρία κλιματιστικά, που διατίθεται παγκοσμίως, να κατασκευάζεται από την GREE Electric Appliances Inc. of Zhuhai, που είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως, με δυναμικό παραγωγής πλέον των 27εκ. οικιακών κλιματιστικών και 2εκ. κεντρικών μονάδων. Η φιλοσοφία της επικεντρώνεται στην τεχνολογική εξέλιξη και τελειοποίηση των προϊόντων, συστημάτων παραγωγής, όπως και στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο των εξαρτημάτων και της παραγωγής.

Το τμήμα Έρευνας & Εξέλιξης έχει κατοχυρώσει περισσότερες από 3.000 ευρεσιτεχνίες ενώ απασχολεί περίπου 3.300 επιστήμονες και τεχνικούς σε περισσότερα από 300 εργαστήρια ελέγχου. Επίσης, το 2009 η Gree υπέγραψε στρατηγική συμμαχία με την Daikin Industries Ltd. για την δημιουργία εταιριών joint venture με σκοπό την από κοινού εξέλιξη και παραγωγή μερών, συμπιεστών και κλιματιστικών τεχνολογίας DC Inverter για την παγκόσμια αγορά. Η παραγωγή σήμερα περιλαμβάνει 3 βασικούς τομείς, αυτούς του οικιακού, μεσαίου επαγγελματικού και κεντρικού κλιματισμού, με 30 κατηγορίες και 1.100 διαφορετικές σειρές κλιματιστικών, από τις πιο μικρές, οικιακής χρήσης, των 5.000 Btu/h μέχρι τις πιο μεγάλες, ισχύος 24.570.000 Btu/h για επαγγελματικές εφαρμογές, ενώ διατηρεί και γραμμή παραγωγής κλιματισμού για ναυτιλιακές εφαρμογές. Παράλληλα, η GREE επεκτείνεται κάθετα και στην παραγωγή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, συμπιεστών και άλλων μερών μέσω θυγατρικών εταιριών. Ένα προϊόν ποιοτικά άριστο, αποτελείται από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Στον τομέα αυτό δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα. Το 100% των βασικών εξαρτημάτων ελέγχεται εργαστηριακά πριν τη συναρμολόγηση. Ταυτόχρονα, επενδύονται σημαντικά κονδύλια στα συστήματα ποιοτικού ελέγχου της παραγωγής με διεθνή αναγνώριση όπως CE, TUV, GS, UL, SASO, OHSAS, ISO 9001, ISO 14001 και EUROVENT αλλά και σε συστήματα προστασίας του περιβάλλοντος όπως IECQ, ROHS κα. Για τους παραπάνω λόγους, παρέχεται 10-ετής προνομιακή εγγύηση στα προϊόντα οικιακού και ημι-κεντρικού κλιματισμού και 5-ετής εγγύηση στα προϊόντα κεντρικού κλιματισμού με το εμπορικό σήμα GREE.

Κλιματιστικά MIYOTO

Κλιματιστικά MIYOTO DC- INVERTER Α κλάσης υψηλής αισθητικής και 7ετούς προνομιακής εγγύησης.

Κλιματιστικά SENDO

Τελευταίας γενιάς κλιματιστικά inverter της εταιρίας sendo. Σε δύο σειρές, Apollo και Mars, συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τη σύγχρονη τεχνολογία.  

Κλιματιστικά INVENTOR

Νέες σειρές κλιματιστικών Inventor υψηλής ενεργειακής κλάσης και εξελιγμένης τεχνολογίας, 10ετούς εγγύησης

Κλιματιστικά FLUO

Νέας σειρές κλιματιστικών νέας γενιάς από τη FLUO τεχνολογίας DC inverter υψηλών αποδόσεων. 

?
 • Αποστολή Πανελλαδικά

  Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας Πανελλαδικά. Παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας

 • Μελέτη - Εγκατάσταση

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την πλήρη εγκατάσταση των προϊόντων που επιλέγετε από μας

 • Δυνατότητα δόσεων

  Παρέχουμε την δυνατότητα δόσεων για αγορές με πιστωτικές κάρτες Master - Visa - Diners