Κατηγορίες

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή

0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση αγορών

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΚΑΤ' ΟΊΚΟΝ

Κλιματιστικά Inverter / Υπάρχει 1 προϊόν.

Κλιματιστικά Inverter

Κλιματιστικά νέας γενιάς, υψηλής ενεργειακής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης, τεχνολογίας Inverter.

Περισσότερα

Υποκατηγορίες

Κλιματιστικά GREE

Κλιματιστικά GREE

Τα κλιματιστικά GREE είναι αυτή την στιγμή τα πλέον διαδεδόμενα κλιματιστικά στον κόσμο με ένα στα τρία κλιματιστικά, που διατίθεται παγκοσμίως, να κατασκευάζεται από την GREE Electric Appliances Inc. of Zhuhai, που είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως, με δυναμικό παραγωγής πλέον των 27εκ. οικιακών κλιματιστικών και 2εκ. κεντρικών μονάδων. Η φιλοσοφία της επικεντρώνεται στην τεχνολογική εξέλιξη και τελειοποίηση των προϊόντων, συστημάτων παραγωγής, όπως και στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο των εξαρτημάτων και της παραγωγής.

Το τμήμα Έρευνας & Εξέλιξης έχει κατοχυρώσει περισσότερες από 3.000 ευρεσιτεχνίες ενώ απασχολεί περίπου 3.300 επιστήμονες και τεχνικούς σε περισσότερα από 300 εργαστήρια ελέγχου. Επίσης, το 2009 η Gree υπέγραψε στρατηγική συμμαχία με την Daikin Industries Ltd. για την δημιουργία εταιριών joint venture με σκοπό την από κοινού εξέλιξη και παραγωγή μερών, συμπιεστών και κλιματιστικών τεχνολογίας DC Inverter για την παγκόσμια αγορά. Η παραγωγή σήμερα περιλαμβάνει 3 βασικούς τομείς, αυτούς του οικιακού, μεσαίου επαγγελματικού και κεντρικού κλιματισμού, με 30 κατηγορίες και 1.100 διαφορετικές σειρές κλιματιστικών, από τις πιο μικρές, οικιακής χρήσης, των 5.000 Btu/h μέχρι τις πιο μεγάλες, ισχύος 24.570.000 Btu/h για επαγγελματικές εφαρμογές, ενώ διατηρεί και γραμμή παραγωγής κλιματισμού για ναυτιλιακές εφαρμογές. Παράλληλα, η GREE επεκτείνεται κάθετα και στην παραγωγή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, συμπιεστών και άλλων μερών μέσω θυγατρικών εταιριών. Ένα προϊόν ποιοτικά άριστο, αποτελείται από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Στον τομέα αυτό δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα. Το 100% των βασικών εξαρτημάτων ελέγχεται εργαστηριακά πριν τη συναρμολόγηση. Ταυτόχρονα, επενδύονται σημαντικά κονδύλια στα συστήματα ποιοτικού ελέγχου της παραγωγής με διεθνή αναγνώριση όπως CE, TUV, GS, UL, SASO, OHSAS, ISO 9001, ISO 14001 και EUROVENT αλλά και σε συστήματα προστασίας του περιβάλλοντος όπως IECQ, ROHS κα. Για τους παραπάνω λόγους, παρέχεται 10-ετής προνομιακή εγγύηση στα προϊόντα οικιακού και ημι-κεντρικού κλιματισμού και 5-ετής εγγύηση στα προϊόντα κεντρικού κλιματισμού με το εμπορικό σήμα GREE.

Κλιματιστικά MIYOTO

Κλιματιστικά MIYOTO DC- INVERTER Α κλάσης υψηλής αισθητικής και 7ετούς προνομιακής εγγύησης.

Κλιματιστικά SENDO

Τελευταίας γενιάς κλιματιστικά inverter της εταιρίας sendo. Σε δύο σειρές, Apollo και Mars, συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τη σύγχρονη τεχνολογία.  

Κλιματιστικά INVENTOR

Νέες σειρές κλιματιστικών Inventor υψηλής ενεργειακής κλάσης και εξελιγμένης τεχνολογίας, 10ετούς εγγύησης

Κλιματιστικά AUX

Νέας σειρές κλιματιστικών νέας γενιάς  απο την ΑUX τεχνολογίας DC inverter υψηλών αποδόσεων, και είναι κατασκευασμένα και πιστοποημένα σύνφωνα με τις καινούριες προδιαγραφές της Ευρωπαικής Ένωσης με το νέο ψυκτικό μέσο R32 για καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Κλιματιστικά FLUO

Νέας σειρές κλιματιστικών νέας γενιάς από τη FLUO τεχνολογίας DC inverter υψηλών αποδόσεων. 

Κλιματιστικά MITSUBISHI

Ο κλιματισμός στην Μitsubishi electric εξελίσει τεχνολογίες που συνδιάζουν άνεση και οικολογία, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη απόδοση στη λειτουργία της αντλίας θερμότητας, και εξασφάλιση αρμονίας με τη φύση.

Κλιματιστικά HAIER

Η Haier λαμβάνοντας υπόψη τους καταναλωτές φροντίζει να ικανοποιεί συνεχώς τις απαιτήσεις τους, προσφέροντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και εισάγοντας καινοτομίες οι οποίες αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής. Οδηγώντας λοιπόν τις εξελίξεις η Haier πρώτη, υιοθέτησε την χρήση WiFi (απομακρυσμένη διαχείριση) στα κλιματιστικά της, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους χρήστες να απολαμβάνουν ιδανικές συνθήκες ψύξης ή θέρμανσης, όπου και όποτε το επιθυμούν, συμβάλλοντας ενεργά στην εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα τα προϊόντα κλιματισμού Haier, συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Haier για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων κλιματισμού της Haier είναι η δέσμευση μας προς τους καταναλωτές, για την ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

?
 • Αποστολή Πανελλαδικά

  Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας Πανελλαδικά. Παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας

 • Μελέτη - Εγκατάσταση

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την πλήρη εγκατάσταση των προϊόντων που επιλέγετε από μας

 • Δυνατότητα δόσεων

  Παρέχουμε την δυνατότητα δόσεων για αγορές με πιστωτικές κάρτες Master - Visa - Diners