Ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού ROINTE KYROS Αλουμινίου-Ελαίου INVERTER με 11 ΦΕΤΕΣ

670,00 €
με ΦΠΑ
Πληροφορίες

Η Rointe υπήρξε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές της Ευρώπης στην ηλεκτρική θέρμανση και το οικιακό ζεστό νερό για πάνω από 30 χρόνια, με αποτέλεσμα μια φιλοσοφία για σαφή δέσμευση στην καινοτομία και την ποιότητα.

00-3566
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 1010x 580x98

Ισχύς: 1210W

Fuzzy Logic Energy Control: Χαμηλή κατανάλωση. Ο μέσος όρος ενέργειας που καταναλώνεται από τα καλοριφέρ KYROS για μονό 38% της ονομαστικής ενέργειας.

Βελτιστοποιημένο σχέδιο για μέγιστη απαγωγή: Μέγιστη απόδοση χάρη στο νέο σχέδιο των λεπιδόμορφων πτερυγίων και το βάθος 98mm του κάθε στοιχείου.

Ηλεκτονικά SMD & προηγμένη τεχνολογία: Πολυστρωματικά ηλεκτρονικά τοποθετημένα στην επιφάνεια ενσωματώνοντας Rointe ULP8 microcontrollers, μακράς διάρκειας μπαταριές λιθίου.

Οθόνη TFT: Τελευταίας γενιάς υψηλής αντίθεσης 1.77’’ οθόνη για βέλτιστη οπτική από οποιαδήποτε γωνία.

Λειτουργία ανοιχτού παραθύρου: Εξοικονόμησης ενέργειας. Ενεργοποιεί την 8ºC anti-frost λειτουργία όταν ο θερμοστάτης μετρήσει πτώση θερμοκρασίας 4ºC σε 30 λεπτά.

Υπέρυθρη επικοινωνία: Προγραμματιζόμενο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω τηλεχειριστηρίου ΑΙR Control έλεγχου υπέρυθρων.

Προγραμματισμός πληκτρολογίου: Έλεγχος του καλοριφέρ μέσω του ενσωματωμένου πίνακα έλεγχου.

Διαβεβαίωση ποιότητας: Πλήρης ασφάλεια με 10 χρόνια εγγύηση στο αλουμίνιο και 2 χρόνια στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

Το τέλειο σύστημα θέρμανσης για εσάς...

  • Αν ψάχνετε για ένα σύστημα θέρμανσης που ενώνει την ποιότητα και την άνεση, με
    ανταγωνιστικές τιμές
  • Αν θέλετε ένα σύστημα θέρμανσης με την πιο ευέλικτη δυνατότητα ελέγχου και ένα
    μοντέρνο και κομψό στυλ.
  • Αν εκτός από τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην αγορά ψάχνετε για ένα
    σύστημα σε ένα κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό που προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε
    ντεκόρ ή το στυλ.
  • Θέλετε την καλύτερη ευημερία για το σπίτι σας και την οικογένειά σας με την
    καλύτερη εξοικονόμηση σε λογαριασμό του ηλεκτρικού σας.

Προηγμένη τεχνολογία χαμηλής ισχύος. Η Rointe KYROS είναι ένα σύστημα ηλεκτρικής θέρμανσης με χαμηλή κατανάλωση και γι αυτό συνδυάζει την άνεση με την οικονομία.


Ασαφής Λογική Ελέγχου Ενέργειας είναι η νέα χαμηλής ενέργειας τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το τμήμα Rointe Ε & Α για το εύρος των προϊόντων Rointe KYROS. Η χρήση του Fuzzy Logic Energy Control έχει αποδειχθεί σε τεχνική συγκριτική δοκιμή που διεξήχθη από ανεξάρτητα κέντρα τεχνολογίας, για τη μείωση της κατανάλωσης κατά 6,3% * από την Optimizer Energy Plus, την πρώτη χαμηλής ενέργειας τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Rointe το 2010, πάντα διεξάγονται υπό ορισμένες συνθήκες ελεγχόμενες δοκιμής. Χάρη στην εισαγωγή αυτής της προηγμένης τεχνολογίας, τα καλοριφέρ KYROS προσφέρουν τέλεια αποζημειωση W/στοιχειο Τα 110 W/στοιχειο του καλοριφέρ KYROS παρέχει μια ισορροπημένη μετάδοση θερμότητας έναντι των υπόλοιπων καλοριφέρ της αγοράς που καταναλώνουν περίπου 125 με 160W/στοιχειο, λιγότερο ισορροπημένα θερμικά και μια μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας. θεμελιώνεται μια σχέση περίπου ένα στοιχείο για ένα τετραγωνικό μέτρο σε μια ζώνη με πολύ κρύο κλίμα.

Πώς λειτούργει;

Από την έναρξη και καθ’ όλη την καμπύλη αύξησης της θερμοκρασίας, το Fuzzy Logic Energy Control προβλέπει την ποσότητα της απαιτούμενης ενέργειας σε κάθε στιγμή μέχρι να φτάσει στη θερμοκρασία που έχει εγκαταστήσει ο χρήστης, η οποία σε αυτή την περίπτωση είναι 21°C. Αυτή η τεχνολογία αναλογικά μειώνει την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζεται για να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία αμβλύνοντας την αρχική καμπύλη, μειώνοντας τις κορυφές της θερμοκρασίας και χάρη στις πολλαπλές ενέργειες λήξης-έναρξης που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια της σταθερής περιόδου που ακολουθεί, ευνοεί μια μεγαλύτερη σταθεροποίηση της θερμοκρασίας.

H τεχνολογία Fuzzy Logic Energy Control είναι μια φυσική εξέλιξη από τον προκάτοχό του Optimizer Energy Plus. Διαχειρίζεται το προϊόν εκκίνηση πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα χάρη σε ένα πιο ακριβή έλεγχο για τον υπολογισμό της ενέργειας που απαιτείται.

00-3566
Νέο