KRATKI ΣΟΜΠΑ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 12KW UMBRELLA/BS/B/G30/37MBAR/S ΛΕΥΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ

1.200,00 €
με ΦΠΑ
Πληροφορίες
00-3477
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

Χαρακτηριστικά Το UMBRELLA BS (χωρίς αγκύλες): είναι ένας σύγχρονος θερμαντήρας αερίου που θα επεκτείνει τη θερινή ώρα σας. Λόγω της παρουσίας του, οι υπέροχες στιγμές στον κήπο ή στη βεράντα μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας δεν χρειάζεται να τελειώσουν με την άφιξη ψυχρότερων βραδιών. Η συσκευή σας εγγυάται μια άνετη θερμοκρασία και μοναδικό σχεδιασμό, και λόγω της εντυπωσιακής φλόγας που φωτίζει τη γύρω περιοχή θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα.Η ζεστασιά, η διάθεση, η άνεση και η ασφάλεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του UMBRELLA.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Ο θερμαντήρας UMBRELLA (σήμα κατατεθέν) είναι μια μοναδική διακόσμηση στη βεράντα του σπιτιού ή στον κήπο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στη βιομηχανία εστιατορίων και ξενοδοχείων ως συμπλήρωμα του χώρου εστίασης και αναψυχής. Ο κομψός σχεδιασμός του θερμαντήρα είναι στυλιζαρισμένος και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα, εντυπωσιακή διακόσμηση. Η ελκυστική εμφάνιση και η ευχάριστη ζεστασιά θα κάνουν τους κήπους και τις βεράντες σε σπίτια ή εστιατόρια να είναι πάντα γεμάτα επισκέπτες τόσο την άνοιξη, το καλοκαίρι όσο και το φθινόπωρο.

ΑΝΕΤΗ ΧΡΗΣΗ: Η ενεργοποίηση του θερμαντήρα απαιτεί λίγα δευτερόλεπτα. Είναι εξαιρετικά άνετο και διαισθητικό. Η συσκευή μπορεί να λειτουργεί συνεχώς με πλήρη ισχύ ακόμη και έως 17 ώρες. Τροφοδοτείται από κύλινδρο 11 κιλών. Είναι κατάλληλο τόσο για αέριο προπάνιο-βουτάνιο όσο και για καθαρό προπάνιο. Συνιστούμε τη χρήση των κυλίνδρων καθαρού προπανίου.

Ο θερμαντήρας UMBRELLA δεν εκπέμπει ήχους ή μυρωδιές. Η λειτουργία του επίσης δεν επηρεάζει την κυκλοφορία του αέρα, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους αλλεργικούς χρήστες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο θερμαντήρας UMBRELLA τροφοδοτείται από υγρό αέριο από κύλινδρο κρυμμένο στο περίβλημα της συσκευής. Οι φλόγες περικλείονται σε ειδικό θάλαμο που προστατεύει τον χρήστη από την άμεση επαφή με φωτιά. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του θερμαντήρα εγγυάται την προστασία της φωτιάς από τον άνεμο.

Ο θερμαντήρας UMBRELLA είναι εξοπλισμένος με μια ειδική βαλβίδα κατά της κύλισης, η οποία στην περίπτωση που η συσκευή πέφτει αυτόματα διακόπτει αυτόματα την παροχή αερίου στον ελεγκτή, σβήνοντας ταυτόχρονα τη φλόγα. Ο θερμαντήρας είναι εξοπλισμένος με ένα πλήρως ασφαλές, χειροκίνητο σύστημα ελέγχου αερίου που προστατεύει από ανεξέλεγκτη διαρροή καυσίμου.

Επιπλέον, οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με έναν αισθητήρα θερμοηλεκτρικού ζεύγους ο οποίος, εάν σβήσει η φλόγα του καυστήρα ελέγχου, διακόπτεται η παροχή αερίου στον καυστήρα.

Kratki
00-3477
Νέο