KRATKI ΣΟΜΠΑ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ PATIO/HORIZONTAL/M/G30/37MBAR/S 17,5KW

1.790,00 €
με ΦΠΑ
Πληροφορίες
00-3479
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

Χαρακτηριστικά
Το PATIO Horizontal είναι ένας κομψός θερμαντήρας αερίου που παρέχει ζεστασιά και φως όπου θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική και ζεστή ατμόσφαιρα. Το μοναδικό του χαρακτηριστικό είναι η φωτιά ορατή από τέσσερις πλευρές. Αυτό το καθιστά ένα μοναδικό αίθριο αερίου ή λάμπα κήπου.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η μοντέρνα εμφάνιση PATIO ταιριάζει σχεδόν παντού. Η θερμάστρα μπορεί να είναι μια κομψή διακόσμηση στη βεράντα του σπιτιού ή στον κήπο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία εστιατορίων και ξενοδοχείων ως ένα ενδιαφέρον συμπλήρωμα του χώρου φαγητού και αναψυχής Η ελκυστική εμφάνιση και η ευχάριστη ζεστασιά που προέρχεται από το PATIO θα κάνουν τους κήπους και τις βεράντες σε σπίτια και εστιατόρια να είναι πάντα γεμάτοι επισκέπτες την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Η φυσική όραση της φωτιάς εξασφαλίζεται με τη χρήση ενός σύγχρονου κεραμικού καυστήρα.

ΑΝΕΣΗ ΧΡΗΣΗ

Το PATIO δεν εκπέμπει ήχο ή μυρωδιά. Η δράση του επίσης δεν επηρεάζει την κυκλοφορία του αέρα, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους αλλεργικούς χρήστες. Μπορεί εύκολα να μετακινηθεί και να τοποθετηθεί σε ένα μέρος της επιλογής μας. Η συσκευή μπορεί να λειτουργεί με πλήρη ισχύ, συνεχώς έως και 10 ώρες. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για κύλινδρο 11 κιλών. Η συσκευή είναι κατάλληλη τόσο για αέριο προπάνιο-βουτάνιο όσο και για καθαρό προπάνιο. Συνιστούμε τη χρήση κυλίνδρων με καθαρό προπάνιο. Το PATIO δεν απαιτεί καθαρισμό των υαλοπινάκων, καθώς η φωτιά δεν τους καπνίζει. Η εκκίνηση είναι πολύ εύκολη και διαισθητική στη χρήση

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Το PATIO τροφοδοτείται από υγρό αέριο από έναν κύλινδρο, ο οποίος είναι κρυμμένος στο περίβλημα. Οι φλόγες είναι κλειστές σε γυάλινο θάλαμο που μας προστατεύει από την άμεση επαφή με τη φωτιά. Αυτό σας επιτρέπει να θαυμάσετε το παιχνίδι των φλογών υπό πλήρη έλεγχο. Το κάτω μέρος του περιβλήματος είναι κατασκευασμένο από χάλυβα, καλυμμένο με βαφή πούδρας. Αυτό καθιστά το Patio ανθεκτικό σε ζημιές. Στη συσκευή χρησιμοποιείται μετριασμένο γυαλί πάχους 4 mm.

Ο κάτω θάλαμος της συσκευής προστατεύεται από το άνοιγμα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα χάρη στην κλειδαριά που είναι εγκατεστημένη στην πόρτα.

Η ανώτερη κατασκευή του θερμαντήρα εγγυάται την προστασία της φωτιάς από τον άνεμο. Επιπλέον, κατευθύνει την θερμότητα που παράγεται σε αυτό ομοιόμορφα σε τέσσερις πλευρές. Το PATIO είναι εξοπλισμένο με μια ειδική βαλβίδα κατά της καύσης, η οποία διακόπτει αυτόματα την παροχή αερίου στον ελεγκτή σε περίπτωση ανατροπής της συσκευής, σβήνοντας έτσι τη φλόγα. Η συσκευή δεν εξαρτάται από την ηλεκτρική εγκατάσταση, οπότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος θα φωτίζει τη βεράντα ή τον κήπο.

Ο θερμαντήρας είναι εξοπλισμένος με ένα πλήρως ασφαλές και προηγμένο σύστημα αυτόματου ελέγχου αερίου με τηλεχειριστήριο, το οποίο προστατεύει από ανεξέλεγκτη διαρροή καυσίμου. Χάρη στον ενσωματωμένο ελεγκτή, μπορούμε να προστατεύσουμε τη συσκευή από μη εξουσιοδοτημένη ενεργοποίηση από παιδιά ή να σχεδιάσουμε να την ενεργοποιήσει ή να την απενεργοποιήσει σε μια συγκεκριμένη ώρα, μια συγκεκριμένη ημέρα. Επιπλέον, το PATIO είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα θερμοστοιχείου, ο οποίος διακόπτει την παροχή αερίου στον καυστήρα, εάν η φλόγα του καυστήρα ελέγχου σβήσει.

Kratki
00-3479
Νέο