Σόμπα pellet καλοριφέρ Mytherm IOLI TS 15/15 kW

Σόμπα pellet καλοριφέρ Mytherm IOLI TS 35/35 kW

3.240,00 €
με ΦΠΑ
Πληροφορίες

Mοντέλο TS πλήρη με υδραυλικό set για τοποθέτηση σε εσωτερικό χώρο, για σύνδεση σε δίκτυο σωμάτων.

00-2608
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

 

Εάν θέλετε να θερμάνετε ένα σπίτι, μια μεζονέτα ή έναν επαγγελματικό χώρο και η τοποθέτηση στον εσωτερικό χώρο είναι μονόδρομος ή επιλογή, τότε η ιδανική λύση είναι η μονάδα πέλλετ νερού IOLI με προσεγμένη σχεδίαση και κατασκευή, που προσθέτει το στοιχείο της φωτιάς και ομορφαίνει το χώρο σας.

Επιλέξετε ένα μοντέλο λέβητα pellet νερού IOLI που να καλύπτει τις ανάγκες θέρμανσης σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε αυτόν με ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, για οικονομική, αθόρυβη λειτουργία, με σεβασμό στο περιβάλλον, χαμηλή έξοδο καυσαερίων και τέλεια καύση.

Η σόμπα pellet νερού IOLI ζεσταίνει ομοιόμορφα όλο το χώρο σας. Είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα λειτουργίας και ασφαλείας (κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, αυτόματο εξαεριστικό) για να παρέχει συνεχώς και απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της, Είναι η μοναδική μονάδαπου διαθέτει έλεγχο (OPTIONAL) έλεγχο παροχής αέρα (lpm) air flow τεχνολογία formula, για να αυτορυθμίζει την ποσότητα του αέρα κάτω από τις πραγματικές συνθήκες καύσης, με αποτέλεσμα την καθαρότερη καύση, την οικονομία και την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση της μονάδος – ανάγκη για λιγότερα service.

Δυνατότητα τοποθέτησης αυτόματου – χειροκίνητου καθαρισμού των τούμπων extra.

Χρωματισμοί σόμπα νερού pellet:γκρι, λευκό, μπορντό.

 

ΤΥΠΟΣ

TS 35

TS Ισχύς στο νερό – Σύνολο (kW)

35–38,5

Θερμαινόμενος χώρος (m²)

‘Εως 180

Κατανάλωση Pellet (kg/h)

2,42–7,35

Βάρος λέβητα (kg)

205

Αποθήκη Pellet (kg)

65

Αυτονομία καύσης (h) 20
Νερό στο λέβητα (kg)

45

Καπνοδόχος (mm)

80

Πλάτος (mm)

530

Βάθος (mm)

730

Ύψος (mm)

1.330

 

00-2608
Νέο