Τζάκι αερίου Wanders Lenga 800 A 12.3 kw

0,00 €
με ΦΠΑ
Πληροφορίες

Τζάκι αερίου Wanders Lenga 800 A, μιας όψης, απόδοσης 12.3 kW.  Κατασκευή Oλλανδία.

00-2850
1-3 ημέρες

Τζάκι αερίου Wanders Lenga 800 A 12.3 kw

Ο εξελιγμένος καυστήρας καθιστά το τζάκι αερίου Wanders Lenga 800 ξεχωριστό. Ο καυστήρας της σειράς Lenga αναπτύχθηκε από την Wanders αποκλειστικα. Αυτό που είναι ξεχωριστό είναι ότι το αέριο, και επομένως και οι φλόγες, κυριολεκτικά βγαίνουν από το διακοσμητικά κεραμικά ξύλα. Αυτό το πολύ ρεαλιστικό κεραμικό σετ ξύλων, τοποθετείται ψηλότερα στο θάλαμο καύσης, έτσι ώστε το τζάκι να γεμίζει όμορφα με φλόγες. Παράλληλα, με το νέο τηλεχειριστήριο, εξοπλισμένο με τεχνολογία Ecowave, εξοικονομείτε ενέργεια. Δυνατότητα καύσης φυσικού αερίου ή υγραερίου. 

Eco Wave
Τα τζάκια Wanders παραδίδονται στάνταρ με τηλεχειριστήριο. Εάν χρειάζεστε πιο εκτεταμένες επιλογές ελέγχου, το προαιρετικό σύστημα Eco Wave προσφέρει μια λύση. Με αυτό το σύστημα μπορείτε να συνδυάσετε μια πιο παιχνιδιάρικη φωτιά με χαμηλότερη κατανάλωση αερίου.

Το Eco Wave μπορεί να ελεγχθεί με το ειδικό τηλεχειριστήριο ή μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για το tablet ή το smartphone σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα σύμφωνα με τις προσωπικές σας επιθυμίες.

 

Περιλαμβάνονται: 
- Σετ κεραμικών ξύλων
- Τηλεχειριστήριο
- Ηλεκτρονική ανάφλεξη
- Θύρα ελέγχου
- Πίσω επένδυση από μαύρο χάλυβα
- Eco Wave Standard

Προαιρετικά
- Πίσω επένδυση από μαύρο γυαλί 
- Γυαλί που δεν αντανακλά 
- Ρυθμιζόμενα πόδια
- Κιτ WiFi Eco Wave

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά     
Βάρος kg 80
Διάμετρος καμινάδας mm 130 / 200
Βαθμός απόδοσης % 90.3

 

00-2850
Νέο