Ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού ROINTE KYROS Αλουμινίου-Ελαίου INVERTER με 3 ΦΕΤΕΣ

322,00 €
με ΦΠΑ
Πληροφορίες

Η Rointe υπήρξε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές της Ευρώπης στην ηλεκτρική θέρμανση και το οικιακό ζεστό νερό για πάνω από 30 χρόνια, με αποτέλεσμα μια φιλοσοφία για σαφή δέσμευση στην καινοτομία και την ποιότητα.

00-3157
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις :  350x580x 98

Ισχύς: 330 W

Fuzzy Logic Energy Control: Χαμηλή κατανάλωση. Ο μέσος όρος ενέργειας που καταναλώνεται από τα καλοριφέρ KYROS για μονό 38% της ονομαστικής ενέργειας.

Βελτιστοποιημένο σχέδιο για μέγιστη απαγωγή: Μέγιστη απόδοση χάρη στο νέο σχέδιο των λεπιδόμορφων πτερυγίων και το βάθος 98mm του κάθε στοιχείου.

Ηλεκτονικά SMD & προηγμένη τεχνολογία: Πολυστρωματικά ηλεκτρονικά τοποθετημένα στην επιφάνεια ενσωματώνοντας Rointe ULP8 microcontrollers, μακράς διάρκειας μπαταριές λιθίου.

Οθόνη TFT: Τελευταίας γενιάς υψηλής αντίθεσης 1.77’’ οθόνη για βέλτιστη οπτική από οποιαδήποτε γωνία.

Λειτουργία ανοιχτού παραθύρου: Εξοικονόμησης ενέργειας. Ενεργοποιεί την 8ºC anti-frost λειτουργία όταν ο θερμοστάτης μετρήσει πτώση θερμοκρασίας 4ºC σε 30 λεπτά.

Υπέρυθρη επικοινωνία: Προγραμματιζόμενο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω τηλεχειριστηρίου ΑΙR Control έλεγχου υπέρυθρων.

Προγραμματισμός πληκτρολογίου: Έλεγχος του καλοριφέρ μέσω του ενσωματωμένου πίνακα έλεγχου.

Διαβεβαίωση ποιότητας: Πλήρης ασφάλεια με 10 χρόνια εγγύηση στο αλουμίνιο και 2 χρόνια στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

00-3157
Νέο